Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIUTORT


Descriere

Recomandat in special tinerilor! Hotelul este situat in centrul statiunii El Arenal, la 200 m de plaja din zona. Distanta pana la statia de autobuz este de 100 m, aeroportul se afla la 7 km, iar orasul Palma de Mallorca la 13 km de hotel. Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune (mic dejun si cina bufet), sau all inclusive (mic dejun, prans si cina bufet, gustari intre orele 16:00-19:00 la bar, bauturi alcoolice si non-alcoolice la bar, intre orele 1:00-23:00. Dupa 23:00, consumatia este contra cost).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, jacuzzi, solarium, centru fitness, sauna, biliard, sala de jocuri, teren de golf (la 3 km), parcul de distractii Aqualand El Arenal (la 1.4 km).

Localizare
Hotelul este situat la 200 m de plaja din statiunea El Arenal si 100 m de statia de autobus catre orasul Palma de Mallorca. Zona animata a statiunii El Arenal se afla in imediata vecinatate. Aqualand El Arenal este la 1.4 km si Aquarium din Palma la 3.4 km.

Web page
http://www.hotelriutort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.