Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTAMENTE SUNNY BEACH ALEZZI


Descriere

Apartament Sunny Beach Alezzi
Fiind situat in cel mai mare resortdin Mamaia Nord, Sunny Beach va pune la dispozitie un apartament de 3 camereideal pentru o familie cu copii si nu numai. Pentru cateva clipe de relaxare sipentru a va putea bucura de priveliste, apartamentul este dotat cu terasa careare vedere laterala catre mare oferind imagini de neuitat.
Apartamentul este alcatuit din 2dormitoare spatioase, dotate cu aer conditionat, paturi matrimoniale, smartTV-uri cu o gama variata de posturi, internet nelimitat de mare viteza prinWi-Fi punand astfel pret pe confortul de acasa.
Apartamentul este foarte spatios si beneficiaza de un interior placut sirelaxant putand caza 6+1 persoane. Bucataria este mobilata si utilata cuelectronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul turistilor.
Apartamentul este o oaza de liniste dar si de distractie deoarece in apropiereasa sunt cluburi selecte pentru iubitorii de viata nocturna. In incintaresortului sunt amenajate localuri, cafenele, farmacii cat si baruri in careputeti sa va petreceti timpul alaturi de familie si prieteni.
Turistii care ne trec pragulbeneficiaza de facilitati gratuite oferite de complex :
-spa
-sla de fitness
-sauna umeda si uscata
-piscina interioara cat si exterioara pentru adulti si pentru copii
-jacuzzi interior
-loc de joaca pentru copii
Distanta pana la plaja : 20 m
3 camere (2 dormitoare + living) - 92mp
Locuri de cazare : 6 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D13 nr. 6,Bl B10 , ap. 93, complex Alezzi
Loc de parcare in complex
Balcon
Complexul Alezzi dispune de 4restaurante, gelaterie, bar + terasa si farmacie.
Se inchiriaza pe minim 3 nopti

Apartament Melody Alezzi
Amplasatin cel mai mare complex din Mamaia Nord, Melody Alezzi este un apartamentcochet unde se pot caza 4+1 persoane datorita suprafetei sale generoase fiindformat din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie,bucatarie open space mobilata si utilata modern plus zona de luat masa.
Apartamentuleste situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datoritarestaurantelor si teraselor cu vedere spre mare, Promenada recent renovata catsi a plajor selecte unde va puteti petrece ziua la soare si sa admirati marea.
Proprietatea este dotata cu aer conditionat, smart TV cu o gama larga deposturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi, cat si de electrocasnicede calitate incluzand si masina de spalat rufe sporind confortul de acasa.
Pentru petrecerea timpului liber in Complexul Alezzi sunt amenajate localuri,cafenele, farmacii cat si baruri in care distractia nu lipseste niciodata.
Pentruturistii cazati la noi, resortul ofera gratuit acces la spa, sala de fitness,sauna umeda si uscata, jacuzzi interior, piscina interioara si exterioara catsi loc de joaca pentru copii.
Apartamentul este situat pe strada D13, nr. 6 Bl B10, etaj 6(bloc cu lift) ap122 in Complex Alezzi.
Se inchiriaza peminim 3 nopti!

Apartament Gloria Alezzi
Amplasatin cel mai mare complex resort din Mamaia Nord, va punem la dispozitie unapartament cu suprafata de 59,50 mp fiind alcatuit dintr-un dormitormatrimonial dotat cu smart TV si dressing si un living open space cu canapeaextensibila si smart TV. Bucataria este mobilata si utilata cuelectronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei. Apartamentuldispune si de tersa cu vedere laterala catre mare, fiind mobilata oferaturistilor o panorama de vis.
Apartamentul este situat in una din cele mai bune zone ale statiunii avandacces la plaje selecte, la restaurante cu specific grecesc si nu numai, laPromenada recent renovata iar pentru iubitorii de viata nocturna cluburile suntsituate la cea mai mica distanta de locatie.
Etaj7(bloc cu lift) - statiunea Mamaia Nord, strada D13 nr. 6D, Bl B9, ap 131,complex Alezzi
Turistii care ne trec pragulbeneficiaza de facilitati gratuite oferite de complex:
-spa
-sauna umeda si uscata
-piscina interioara cat si exterioara pentru adulti si pentru copii
-gradina
-sala de fitness
-jacuzzi
-locuri de joaca pentru copii
Se inchiriaza peminim 3 nopti!

ApartamentSailors Nest Alezzi
Fiindsituat la malul marii, in cel mai mare complex resort din Mamaia Nord, va punemla dispozitie un apartament cochet unde se pot caza 4 persoane deoarece estedotat cu pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living,fiecare camera fiind dotat cu smart TV si Wi-Fi de cea mai buna calitate la oviteza cat mai mare. Terasa este amenajata pentru a vabucura de liniste plus de o panorama deosebita asupra marii si a statiunii.
Apartamentul este foarte spatios, cu o bucatarie complet utilata si mobilata,dotata cu electronice si electrocasnice noi, masina de spalat rufe sporindconfortul casei si al turistilor.
Apartamentul Sailors Nest este o locatie primitoare, vesela care va binedispune si va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.
Etaj 7( bloc cu lift) - statiuneaMamaia Nord, strada D13 nr. 6D, Bl M, ap 138, complex Alezzi
Datorita amplasarii in resortulAlezzi turistii care ne trec pragul beneficiaza de facilitati gratuite oferitede complex:
-sauna umeda si uscata
-piscina interioara cat si exterioara pentru adulti si pentru copii
-gradina
-sala de fitness
-jacuzzi interior
-spa
-loc de joaca pentru copii
Se inchiriaza peminim 3 nopti!

ApartamentIsabela Alezzi
Situat in celmai mare resort din Mamaia Nord, Apartamentul Isabela Alezzi are accesrapid la punctele de interes ale statiunii, in zona sunt cele mai exoticeplaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Apartamentul este ooaza de liniste dar si de distractie deoarece in apropierea sa sunt cluburiselecte pentru iubitorii de viata nocturna.
Proprietatea este dotata cu aer conditionat, smart TV in dormitor si in livingavand o gama larga de posturi, acces nelimitat la Wi-Fi de mare viteza, cat sila electrocasnice de cea mai buna calitate plus masina de spalat rufe.
Apartamentul este foarte spatios si beneficiaza de un interior placut sirelaxant putand caza 4+1 persoane, avand o priveliste spre mare. Bucataria estemobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfelconfortul casei si a turistilor.
Distanta panala plaja : 20 m
2 camere - 62,50 mp
Locuri decazare : 4 + 1 copii
MamaiaNord, strada D13 nr. 6, Bl B10, et. 7, ap. 140, complex Alezzi
Balcon
ComplexulAlezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie si farmacie
Seinchiriaza pe minim 3 nopti!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.