Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ansamblu Marina Surf


Descriere

MARINA SURF Residence este un complex rezidential situat in statiunea Navodari, B-dul Mamaia Nord nr. 81, pe malul Marii Negre, in cea mai in trend zona a litoralului romanesc - Mamaia Nord. La 2 minute de mers pe jos pe malul marii poti fi in zona cosmopolita a cluburilor din Mamaia sau poti alege sa te relaxezi pe plaja privata a complexului amenajata si intretinuta tip Blue Flag Beach, cu facilitati moderne si vegetatie. Complexul va fi format din 5 imobile si o parcare de 300 locuri. Fiecare imobil avand circa 55 apartamente de lux cu vedere la mare si un regim de inaltime parter + 7 etaje. Complexul este de tip club, accesul fiind posibil numai pentru proprietari sau invitatii acestora. Complexul beneficiaza de supraveghere video, monitorizare si paza permanenta.
Marina Surf Residence are plaja privata aerisita, fiind amenajata si intretinuta tip Blue Flag Beach, cu facilitati moderne : vestiare, dusuri, vegetatie, restaurant si piscina

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.