Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Promenada 2


Descriere

Blue Promenada Apartment




  • Apartamentul Blue Promenada este situat in Mamaia Nord, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).
    Situat in prima linie, in cea mai frecventata si cea mai cautata statiune turistica de pe litoral, acesta va ofera un sejur relaxant si confortabil la malul marii.
    Apartament Blue Promenada se afla intr-un bloc nou construit, cu materiale de calitate pentru a oferi clientilor un ambient cat mai placut si relaxant.
    Datorita spatiului sau generos, apartamentul Blue Promenada are capacitatea de a gazdui pana la 4 persoane, deoarece in dormitor se afla un pat matrimonial, iar in living o canapea extensibila.
    Bucataria este mobilata si utilata punand la dispozitia clientilor sai o gama larga de electronice de cea mai buna calitate: masina de spalat rufe, cuptor si plita electrica, cuptor cu microunde si filtru de cafea.
    Apartamentul va ofera posibilitatea de a va bucura de razele soarelui si de briza marii chiar de pe terasa acestuia, apartamentul avand un view superb la Marea Neagra.
    Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV cu o diagonala de 100 cm in living si TV in dormitor de 81cm, cu o gama variata de posturi . Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice, apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar.
    Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a dezvoltat foarte mult, astfel ca in acest moment a devenit cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc.
    Cumparaturile sunt usor accesibile. Deasemenea cluburile sunt la o mica distanta de proprietate.
  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) - 62 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copii
  • Mamaia Nord, strada Promenada nr. , Bl , et. 4
  • Balcon cu iesire din toate camerele
Studio Rif




  • Studio Rif este situat la malul marii, intr-o pozitie care imbina faleza cu marea, in cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc, Mamaia Nord.
    Studio-ul este ideal atat pentru o familie cu un copil, dar si pentru un grup de tineri pusi pe distractie, deoarece cluburile sunt la o mica distanta de proprietate, astfel ca distractia va fi si ea prezenta la cote maxime.
    Studio Rif va pune la dispozitie pat matrimonial, canapea, 1 smart TV, astfel studio-ul ofera capacitatea de gazduire de pana la 3 persoane.
    Bucataria este mobilata si utilata modern si nou, cu electronice si electrocasnice de cea mai buna calitate, cu loc de luat masa.
    Studio-ul este spatios, fiind amplasat intr-o cladire noua. Acesta beneficiaza de un interior placut si relaxant.
    Pentru recreere si timp petrecut cu prietenii gasiti in zona cafenele, terase, restaurante.
    Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV in living si TV cu o gama variata de posturi . Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza
  • Distanta pana la plaja : 50 m
  • 1 camere - 36,50 mp
  • Locuri de cazare : 2 + 1 copii
  • Mamaia Nord, strada D 25 , Bl , et. 2, ap. 212
  • Loc de parcare in afara complexului







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.