Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Luxury Ovidiu


Descriere

Aparthotel Luxury Ovidiu este o superba locatie, construita responsabil dupa ultimele tehnologii in anul 2016, cu resurse materiale de calitate superioara, in spiritul arhitectural italian. Prezenta in inima statiunii Mamaia, pe malul Marii Negre, inconjurata de restaurante, cafenele si locatii care ofera servicii diverse si complementare, poate deveni pentru dumneavoastra o optiune permanent valabila
atat in sezon cat si in extrasezon fie ca sunteti oameni de afaceri veniti in delegatie sau turisti iubitori de mare.
Resedinta dispune de 23 de apartamente de lux, mobilate clasic si elegant, complet functionale, utilate si dotate integral cu tehnologii de ultima generatie, atent decorate pana la cel mai mic detaliu. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 70 si 120 mp cu unul sau doua dormitoare, bai proprii, bucatarie open space complet dotata, zona de servit masa si zona de living, acestea permitand gazduirea a 4 persoane. Prin compartimentarea optimizata a spatiilor, apartamentul ofera zonei de living atat posibilitati de relaxare cat si varianta utilizarii acestuia ca spatiu de birou .
Tipuri de apartamente: Penthouse/Deluxe/Superior/Standard
Apartamentele sunt dotate cu : intrarea principala supravegheata; interfon receptie; balcoane cu vedere la lac si/sau mare; pardoseli din marmura si gresie; aer conditionat in fiecare incapere; centrala individuala; smart TV in fiecare incapere; masina de spalat rufe; suport de uscat rufe; fier si masa de calcat; umerase; uscator de par; lenjerie pentru paturi; prosoape de uz persona ; halat de baie; papuci; cosmetice hoteliereServiciile oferite sunt de tip hotelier si presupun menajul zilnic, asigurarea de produse cosmetice de toaleta personala, schimbul lenjeriei si al prosoapelor precum si mentenanta tehnica permanenta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.