Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arcadia


Descriere

Arcadia Hotel reprezinta un concept unic de boutique hotel si impresioneaza prin luxosul design interior. Hotelul va pune la dispozitie cazare in camere elegante si apartamente pe teme. Veti aprecia elementele speciale si serviciile impecabile care se combina armonios pentru a va oferi sejurul perfect.

Localizare

Hotel Arcadia se afla in afara statiunii Mamaia, in drum spre Navodari.

Distante
- 12 km de centru Constanta
- 5 km de cazino Mamaia
- 7 km de Aqua Magic
- 1 km de plaja

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
- foarte aproape de plaja
- potrivit atat adultilor, cat si familiilor cu copii
- hotel linistit

Facilitati
Hotel Arcadia are urmatoarele facilitati si servicii: room service, Wi-Fi in tot hotelul, plaja privata amenajata cu sezlonguri si umbrele, grupuri sanitare pe plaja, parcare, depozitarea bagajelor, restaurant, bar cu terasa, sala de conferinta, spalatorie/calcatorie (contra cost).

Camere
Toate camerele in Arcadia Hotel au fost gandite cu mult suflet si create din materiale de cea mai inalta calitate pentru a va oferi un confort inimitabil si o sedere de neuitat.

Tipuri camera
Teen Room (2 camere)
Teen Room este potrivita pentru turistii care calatoresc cu copii mai mari sau adolescenti, care in mod sigur vor aprecia acest modern spatiu propriu. Acest tip de camera este pentru 1 persoana si nu se pot instala paturi suplimentare.
Double Standard (6 camere)
Design-ul modern pe tema nautica si mobilierul luxos fac aceste camere alegerea ideala pentru un sejur pe litoralul romanesc. Camerele au pat matrimonial si in ele nu se pot caza copii.

Double Deluxe (14 camere)
Spatioase si confortabile, camerele duble deluxe sunt ideale pentru cupluri si beneficiaza de elemente luxoase si moderne de design. Camerele duble deluxe beneficiaza de o logie generoasa si pot caza maxim 2 adulti si 1 copil pana in 12 ani (cu pat suplimentar).

Double Deluxe Family (2 camere)
Ideale pentru familii, aceste camere combina un spatiu extravagant cu design interior modern si mobilier luxos. Dubla deluxe de familie poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil pana in 14 ani si este dotata cu un pat matrimonial si o sofa extensibila pentru un copil.

Provence Suite
Apartamentul poate acomoda maxim 4 persoane, are 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, terasa.

Marrakesh Suite
Apartamentul poate acomoda maxim 4 persoane, are 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, salonas, terasa.

Dotari camera
Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu mobila executata la comanda, parchet din lemn masiv, lenjerie de lux, bai placate cu piatra naturala, televizoare LCD si televiziune satelit, precum si balcoane (pentru o parte din camere), aer conditionat centralizat, seif, minibar, telefon.

Altele

Toate camerele sunt de nefumatori.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.