Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercur Minerva Family Club


Descriere

COMPLEX MERCUR MINERVA FAMILY CLUB 3* - MAMAIA

Localizare/Situare: complexul se intinde pe aproximativ 25.000 mp, in zona centrala a statiunii, vizavi de Clubul Scandinavia, langa Hotel Rex 5*, la circa 50 m de plaja;

Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare;





Descriere:

CAZARE- structura formata din 3 corpuri principale de cladire: Vila Maia 3*+, Hotel Mercur 3* Hotel Minerva 3*, cu urmatoarea capacitate: 282 camere duble, dintre care 32 de camere duble family (64 de camera duble comunicante, din care 32 duble matrimoniale si 32 duble twin) si 12 apartamente (peste 60 mp unui apartament).

Dotari camere: - TV color (televiziune prin cablu), telefon intern, internet wireless, frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiucu geam termopan, pardoseala din parchet, aer conditionat (unitate individuala);

toate camerele au balcon (cu mentiunea ca cele de la parter sunt mai mici);

Toate apartamentele sunt amplasate in Vila Maia 3+, sunt complet modernizate si sunt formate din: dormitor (mobilier nou, pat matrimonial, televizor, aer conditionat), baie (cada cu hidromasaj, gresie, faianta), dressing, living (mobilier nou, canapea extensibila, televizor, aer conditionat)

Accesul cu animale de companie nu este permis.



MASA - Restaurantul Mercur-Minerva - format din salonul principal cu o capacitate de 400 de persoane si zona de terase acoperite si descoperite cu o capacitate de 400 persoane. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie internationala diversificata) incluzand bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. Bauturile alcoolice/nonalcoolice pentru demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare (draft), cafea, ceai, apa plata, apa minerala.

Se pot servi si la free barul restaurantului a la carte (pizzerie) in intervalul orar 13:00 – 21:00: racoritoare (sucuri acidulate & neacidulate), bere/vin (draft), cafea expresso, cappuccino, ceai, apa plata/carbogazoasa, cocktail-uri, inghetata

Servirea meselor in regim bufet se face in urmatoarele interval orare:

Micul dejun: 7:00 si 10:00

Dejun: 12:30 si 15:00

Cina: 19:00 si 21:30

Restaurantul a la carte / Pizzeria – este situat la parterul vilei si dispune de o frumoasa terasa cu toate dotarile necesare. Accesul nu este inclus in pachetele all inclusive sau demipensiune.

Pachetele de servicii de tip Demipensiune si All Inclusiv includ urmatoarele: cazare, mic dejun + pranz/cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul amplasat in zona pizzeriei, acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la terenurile de sport si la piscinele complexului, parcare auto;



In lunile mai, iunie, septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte in functie de numarul minim de turisti din hotel.



Produsele oferite in sistemul All Inclusive si Demipensiune se vor consuma in incinta Complexului Hotelier, in timpul sejurului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie