Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX PALOMA CORAL


Descriere

Asezat in Nordul statiunii, la numai 10 metrii de plaja, fostele Hoteluri Coral, Favorit si Paloma se transforma in Complex Paloma-Coral.
Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac, nisipul auriu mangaiat atat ziua, cat si noaptea de briza marii, apa cristalina a Marii Negre atmosfera relaxanta si exclusivista sunt doar cateva dintre elementele ce transforma Complexul Paloma-Coral intr-o locatie speciala intre hotelurile din Mamaia.

Descriere camere:
Camerele Double au vedere partiala sau totala la mare. Au o suprafata de 19 de metri patrati. Atmosfera calda a camerelor noastre este completata de accesul gratuit la high-speed internet wireless in camera, cat si in toata incinta complexului, TV LCD, instalaţie climatizare, racitor.
În baia dumneavoastra privata aveti: uscator de par, articole de toaleta gratuite, cada sau dus, si prosoape.
Ca facilitaţile ale camerei beneficiate de: racitor, aer condiţionat, balcon, birou, incalzire, canale prin cablu, mocheta, TV cu ecran plat, izolare fonica, garderoba sau dulap, lenjerie de pat.

Camerele Double Economy sunt situate la parter, au o suprafață de 12 de metri patrati. Atmosfera caldă a camerelor este completata de accesul gratuit WIFI, TV LCD, instalatie climatizare si minibar.
În baia dumneavoastra privata aveti: uscator de par, articole de toaleta gratuite, dus, si prosoape.
Ca facilitaţile ale camerei beneficiate de: racitor, aer condiţionat, terasa in fata camerei, birou, canale prin cablu, TV cu ecran plat, izolare fonica, dulap, lenjerie de pat.

Camerele „Junior Suite” au o suprafata generoasa de 25 de metri patrati si compuse din doua camere. Living room cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Atmosfera calda a camerelor noastre este completata de accesul gratuit la high-speed internet wireless in camera, cat si in toata incinta complexului, TV LCD, instalaţie climatizare, minibar.
Toate camerele au doua bai, una cu toaleta si chiuveta si una cu cabina de dus.
Ca facilitaţile ale camerei beneficiate de: racitor, aer condiţionat, balcon, birou, canale prin cablu, TV cu ecran plat, izolare fonica, garderoba sau dulap, lenjerie de pat.

Descriere facilitati:
Complexul Paloma-Coral dispune de 1 apartament superior, 32 junior suite, 9 camere duble standard si 7 camere duble economy.
Dotari generale: parcare (in limita locurilor disponibile), sala conferinte, salon mic dejun, internet wireless.

Servicii masa:
Micul dejun este de tip continental si se serveste in salonul de mic dejun al complexul.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):

In camera Dubla:
- 2 adulti si 1 copil 0-4.99 ani, copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.

In Junior Suite:
- 2 adulti si 2 copii 0-4.99 ani, ambii copii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-4.99 ani, 1 copil 5-11.99 ani), ambii copii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- 2 adulti si 2 copii 5-11.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, al 2-lea copil achita supliment de cazare si mic dejun 69 lei/zi.
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 1 copil 0-4.99 ani.
Capacitate maxima junior suite: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.