Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Friday estesituat in nordul statiunii Mamaia Nord la aproximativ 600 metri de plaja.Construit in anul 2018 hotelul pune la dispozitia turistilor 20 spatii decazare dintre care 6 camere duble standard cu pat matrimonial, 2 camere dublecu 2 paturi, 8 camere duble tematice si 4 apartamente
Camere:
Camerele duble (aprox 18 mp) sunt dotate cu acces pebaza de card, televizoare de ultima generatie, minibar, telefon, salteleortopedice si antialergice, baie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape siaccesorii pentru baie, aer conditionat. Camerele duble deluxe suntpozitionate la etajul 3.
Apartamentele (42 mp sunt echipate cu acces pe baza de card,televizoare de ultima tehnologie, acces Internet wireless, minibar, telefon,saltele ortopedice si antialergice, aer conditionat, incalzire, baie cu cada,uscator de par, prosoape si accesorii pentru baie. Apartamentelefamily suntdotate cu chicineta (plita electrica, cana fierbator, chiuveta cu apa curenta,vesela), iar cel modern si clasic cu o zona de dinning (masuta - scaune).
Atat camerele cat si apartamentele suntprevazute cu balcon dotat cu masuta si scaune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.