Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Florida


Descriere


Profil: Recomandat pentru relaxare/odihna.


Situare: Hotelul nou si modern situat pe malul lacului Siutghiol, beneficiaza de o excelenta pozitie vis-a-vis de o sala de sport complexa: tenis de masa, fotbal, minigolf, bowling, biliard si terenuri de tenis.


Info hotel: Hotelul dispune de 2 sali de conferinte avand 30, respectiv 100 de locuri, dotate la cerere cu: TV, retroproiector, videoproiector, flip chart, sistem audio complet. Are 57 camere matrimoniale, 24 camere twin, 6 apartamente, 1 apartament presidential; restaurant (120 de locuri), bar de zi, sala masaj, sauna, sala de fitness, internet-cafe, zona pentru fumatori, parcare.


Camere: Camerele si apartamentele din cadrul hotelului dispun de: televizor, mini-bar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala, seif. Multe dintre spatiile de cazare au balcon. Apartamentul prezidential este alcatuit din 2 dormitoare, 2 bai si un living.

Restaurant: Hotelul detine un restaurant cu o capacitate de 200 de locuri, combinatia perfecta intre confort si eleganta, intre o cina cu prietenii si un dejun de afaceri. Masa se poate servi si pe terasa cu vedere la lacul Siutghiol. Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez. Bonurile valorice de masa se pot consuma atat la restaurantul Voila cat si la restaurantul Caraiman.


Servicii gratuite: Internet wireless, parcare.


Servicii cu plat?: Spalatorie, curatatorie, convorbiri telefonice, trimitere fax.


Avantaj copii: Copiii cu varsta intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, intre 7-12 ani se achita partial valoarea unui loc, iar cei peste 12 ani achita la fel ca un adult.


Animale de companie: Este permis accesul cu animale de companie de talie mica, cu plata unei taxe la receptia hotelului.


Atrac?ii in zon?: Sala de sport complexa tenis de masa, fotbal, minigolf, bowling, biliard si terenuri de tenis, plimbare cu vaporasul spre Insula Ovidiu si Restaurant Cherhana, activitati de pescuit in lacul Mamaia.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.