Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ges


Descriere

Hotelul Ges se aflae afla in centrul statiunii Mamaia langa Cazino, chiar pe faleza pietonala.la doar 15 metri de plaja si la 2 minute de mers pe jos de Telegondola. In jurul lui sunt deschise numeroase restaurante, terase si magazine.
Hotel Ges este o contructie noua, inaugurata in anul 2016,
Descriere:Hotelul ofera oaspetilor sai camere spatioase, amenajate cu mobilier din lemn masiv, doua restaurante,bar,parcare si plaja privata.

Camere: Camere, in numr de 39, dintre care 33 camere duble matrimoniale si twin, 4 apartamente si 2 suite junior sunt dotate cu aer conditionat, balcon si baie privata cu articole de toaleta gratuite iti for face sederea mai placuta. Acces gratuit la WiFi in intreaga proprietate.
Camerele dubleau pat matrimonial sau 2 paturi, balcon cu mobilier, minibar, baie cu dus, prodise cosmetice si de igiena,seif, aer conditionat, televizor, frigider, telefon,internet wireless, uscator de par, baby coat, plasa de tantari.
Junior Suite- Camera dubla matrimoniala compusa din dormitor si zon de zi cu canapea extensibila, cu TV, telefon, minibar, baie cu cabina de dus, aer conditionat balcon si vedere partiala la mare. Suitele Junior sunt situate la etajul 1 si au o suprafata de 42 mp.
Apartamentelesunt compuse din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, acestea fiind despartite de o arcada, chicineta dotata cu electrocasnice. Apartamentele au o suprafata de 52 mp si vedere frontala la mare.

Restaurant: Hotelul dispune de 2 restaurante, unul intim pentru servirea micului dejun si altul grandios, Galla, cu panorama asupra statiunii Mamaia, aflat la etajul 4 al hotelului. De asemenea, va puteti rasfata in Sky Barul de la etajul 5
Si pentru ca vrem sa ai parte de tot confortul, ai la dispozitie sicoffee bar-ulhotelului amenajat special pentru clienti, cu cafea aromata si bauturi diverse. E locul unde poti sa savurezi o bautura rece, dupa o zi torida.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.