Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Se acorda gratuit 2 sezlonguri / camera, pe plaja privata a hotelului.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii -acces gratuit, internet -gratuit in spatiile comune si in camere, pastrare obiecte de valoare -gratuit, 5 nivele, 2 lifturi, bar de zi, terasa.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber (comuna cu Hotelurile Comandor si Orfeu).
Se acorda acces gratuit la piscina si la sezlongurile din zona piscinei in intervalul orar 08:00 - 20:00, in limita locurilor disponibile.
Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina sau plaja.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif -electronic, baie cu dus, balcon, internet -gratuit, uscator de par, telefon cu linie internationala directa, pardoseala din gresie.

Numar total camere: 120
Duble: 115 - dintre care 29 camere cu doua paturi si 86 camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 5 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila (in 4 apartamente) si dormitor, dispune de terasa.
Din totalul celor 120 de camere 42 sunt superioare, sunt situate la etajele 4 si 5, au baile renovate, pardoseala tarkett, draperii, perdele, huse fotolii, saltele schimbate si prize suplimentare.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in nordul statiunii, pe plaja.
Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

POLITICI
Ora de check-in: 18.00, Ora de check-out: 12.00.
Taxare late check-out:
Ora 14.00: se achita 50% din tariful de receptie;
Orele 14:00 - 18:00: se achita 100% din tariful de receptie.

SERVICII MASA
Se acorda in unitatea Restaurant Amiral categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez; pranzul si cina se servesc in sistem fisa cont- linie de autoservire sau Restaurant Comandor in sistem fisa cont- a la carte.
Micul dejun se organizeaza in regim bufet pentru un minim de 30 de persoane inscrise. Daca sunt mai putin de 30 de persoane inscrise, clientii vor servi micul dejun in regim a la carte.
Produsele oferite la micul dejun se vor consuma doar in incinta restaurantului, fiind interzisa scoaterea produselor din salonul restaurantului.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 6 ani + 1 copil 12- 15 ani, 2 adulti si 2 copii 7- 11 ani, 2 adulti si 1 copil 16- 17 ani
Intr-o camera dubla se poate asigura un singur pat suplimentar.
APARTAMENT- 2 adulti si 2 copii: 1 copil 7- 11 ani + 1 copil 16- 17 ani, 3 adulti si 1 copil 7- 11 ani

FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 2 - o sala cu capacitate de 50 locuri respectiv 30 locuri, dotate cu aer conditionat, flipchart, ecran, videoproiector si acces internet.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie