Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul PESCARUS ofera conditii de cazare bune la tarife accesibile.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus -fara cadita de dus, internet -wireless. Camerele duble superioare au suprafata mai mare decat camerele standard.
Descriere facilitati:
Dotari generale: bar, parcare, parter+ 4 nivele. Zile gratuite de vacanta: in perioadele 01.06-30.06 / 01.09-10.09.2018 vor fi valabile ofertele 5=6, 6=7 numai pentru cazare. Masa se achita pentru intreg sejurul. Oferta Zile Gratuite de Vacantă nu este valabilă pentru programul Inscrieri Timpurii. Observaţii: nu se accepta animale de companie.
Locatie:
Hotelul este situat la 50 m de plaja si vis a vis de satul de vacanta, in sudul statiunii. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in Restaurantul Parc in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 15.00 lei / zi / persoana; Pranz = 25.00 lei / zi / persoana; Cina = 25.00 lei / zi / persoana. Servicii masa copii (optionale): - copiii achita 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii pana la varsta de 10 ani neimpliniti vor avea gratuitate la cazare, fara pat pliant, daca se doreste pat pliant se achita 35% din valoarea unui loc de cazare. - pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 10 -15 ani neimpliniti se va achita 20% din valoarea unui loc de cazare in cazul in care nu se doreste pat suplimentar sau 35% din valoarea unui loc de cazare in cazul in care se doreste pat suplimentar. Persoanele cu varsta peste 15 ani vor fi taxate ca si adulti. In camera dubla standard se pot caza maxim 2 adulti si 1 copil fara pat suplimentar. In camera dubla superior se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii. Pat suplimentar se poate introduce numai in camera dubla superior. (in apartament): - maxim 4 adulti (al treilea adult si al patrulea adult au gratuitate la cazare) sau - maxim 3 adulti si un copil cu varsta cuprinsa intre 0-18 ani neimpliniti (al treilea adult si un copil au gratuitate la cazare) - maxim 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-18 ani neimpliniti (ambii copii au gratuitate la cazare).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie