Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat pe faleza din Mangalia, in imediata apropiere a marii.
Situat pe faleza din Mangalia, în imediata apropiere a mării, Mera Brise este locul în care bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe de vacanță, a unor prețioase trăiri și emoții, a căror amintire ne dorim să vă încânte până la următoarea vizită.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon -cu mobilier de terasa- valabil numai pentru camerele cu vedere la mare, internet, uscator de par, sistem de acces in camera pe baza de cartela, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa(valabil numai pentru camerele cu vedere la mare). Număr total camere: 49 Duble: 45 - Camera dubla king matrimoniala/twin are o suprafata de de aproximativ 16 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale ( 80/190 cm) si o canapea extensibila. Recomandare: Camera Dubla poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti. Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa(valabil numai pentru camerele cu vedere la mare). Apartamente junior: 4 - este compus din camera de zi, cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de aproximativ 30 mp. Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon. Recomandare: Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti. Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, prosoape pentru plaja, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa, uscator de rufe.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -cu specific italian, parcare proprie -gratuita, in limita disponibilitatilor, internet -Wi-fi, lift, bar, terasă. Hotelul este supravegheat prin sistem video.
Servicii masa:
Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu, cu specific Italian in adevaratul sens al cuvantului. Restaurantul ofera un meniu variat cu o multime de specialitati ce satisfac si cele mai exigente gusturi, servire ireprosabila si o atmosfera primitoare.
Facilitati copii:
Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti): - Copii 0-2 ani neimpliniti – gratuit, primesc patut pentru copii gratuit, in limita disponibilitatilor si numai la cerere - Pentru copiii de 3 - 11 ani neimpliniti se aplica tariful conform tabel - Copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si tarifati conform tabel

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie