Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SECRET GARDEN


Descriere

Secret Garden, situat la 15 km de Baia Mare, in satul Daneti, ofera camere i apartamente, cu Wi-Fi gratuit i balcoane. Transportul gratuit de la aeroport este disponibil.
Toate camerele dispun de TV prin cablu, un minibar, halat i papuci. Fiecare camera este dotata, de asemenea, cu aer condiionat.
Oaspeii de la Hotelul Secret Garden pot folosi, de asemenea, cele 3 piscine in aer liber sau piscina interioara, sala de gimnastica i sauna. Totodata, hotelul ofera o gama larga de tratamente de masaj, inclusiv un masaj cu pietre vulcanice fierbini.
Hotelul Secret Garden este situat la o plimbare de 15 minute cu maina de la Baia Mare, ora care ofera atracii precum Galeria de Arta, Muzeul Etnografic Baia Mare i Planetariul.
In zona, activitaile disponibile pentru petrecerea timpului liber includ pescuitul i drumeiile in munii din imprejurimi. Secret Garden are terenuri de tenis in incinta, precum i o sala de jocuri cu facilitai de tenis de masa i darts.
In timpul iernii, oaspeii se pot bucura de schiat in staiunile de schi Cavnic i uior, ambele aflate la 15 km distana.
Restaurantul hotelului servete o gama larga de preparate culinare internaionale, atat in interior, cat i pe terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.