Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB DORADO


Descriere

Hotelul Club Dorado este situat pe o strada laterala din Marmaris, in apropiere de un peisaj spectaculos si la cativa pasi de o viata de noapte excelenta.
Chiar langa hotel se afla statia locala de transfer cu autobuzul, care permite oaspetilor sa ajunga cu usurinta in centrul orasului, in portul de agrement si la plaja.
Beneficiind de acces gratuit la internet Wi-Fi, oaspetii pot comunica cu cei de acasa.
Oaspetii se pot relaxa la piscina Hotelului Club Dorado si se pot bucura de atmosfera de la barul de la piscina. Copiii se vor bucura de propria lor piscina. Atmosfera este animata, iar personalul prietenos ofera un plus de distractie.
Camerele Hotelului Club Dorado au decor traditional si sunt bine utilate, cu podea cu o gresie deosebita.
Preparate locale si internationale, realizate cu cele mai proaspete ingrediente organice, sunt servite in restaurantul a la carte.
Inainte de a iesi in oras, profitati de biroul de schimb valutar. Daca ramaneti in hotel, puteti juca o partida de biliard. Oaspetii pot savura o masa gustoasa langa piscina Hotelului Club Dorado, inainte de a se relaxa la bar, cu o ultima bautura.
Club Dorado All Inclusive:
08:00 - 10:00 Mic dejun (continental)
12:00 - 13:30 Pranz tip bufet deschis
16:30 - 17:30 Pauza de cafea si biscuiti
19:00 - 21:00 Cina cu bufet deschis
10:30 - 22:30 Bauturi, toate bauturile locale


Bauturi:
Ceai, cafea, apa la pahar, bere - vin - vodca - gin - Raki, suc de fructe


Servicii ccontra cost:
Toate celelalte bauturi locale sau importate, inghetata, seif, Internet Cafe in zona holului, conexiuni la internet in camere (Wi-Fi gratuit), serviciu de spalatorie (spalare si fier), Biliard, Tenis de masa, Darts

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.