Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRATAMENT CLINICA DOINA NEPTUN fara servicii de cazare


Descriere

Cu acces direct din hotel, Policlinica Doina si-a dobandit de-a lungul timpului renumele international pe deplin meritat datorita eficientei curelor antireumatismale si rezultatelor obtinute in tratamentul anumitor afectiuni.
Policlinica a fost echipata cu aparatura moderna, cu instalatii de baie, dusuri, mobilier, intr-o viziune arhitecturala moderna, ca urmare a renovarii intregului complex.
Totul este amenajat pentru a petrece un sejur agreabil si a te incarca cu energie si o stare de bine !
Sub bagheta magica a medicilor balneologi si reumatologi, asistati de personalul medical de inalta calificare, aici se efectueaza un ansamblu complex de proceduri de tratament :
  • hidroterapie(dus masaj, dus subacval, gimnastica in apa, bai de plante, aromoterapie, bai de sulf, bai de namol)
  • electroterapie ( ultrasunete, Diadinamic, magnetodiaflux, nemectron, bai galvanice)
  • masaj uscat
  • microsauna si infrarosii
  • aerosoli
  • gimnastica medicala
  • impachetari cu parafina

Unul din factorii naturali de tratament care este folosit cu succes in curele balneare este namolul extras din lacul Techirghiol folosit la impachetari calde sau bai de namol. Actiunea sa terapeutica este datorata atat factorilor fizici (caldura, actiune mecanica), cat si chimici(fauna maritima si micro-elemente minerale).
Curele de balneo-fizioterapie sunt recomandate in afectiuni ale aparatului locomotor (reumatism cronic degenerativ, artroze, spondiloze, sechele post-traumatice sau post-operatorii), afectiuni ale sistemului nervos periferic( nevralgii, paralizii), rinofaringite, afectiuni dermatologice, ginecologice etc. In paralel cu tratamentele balneare, turistii pot beneficia de renumita cura Gerovital, formula originala elaborata de profesorul Ana Aslan, avand ca substanta de baza procaina. Produsele Gerovital, cunoscute in lumea intreaga, au proprietati regenerative ale organismului uman, contribuie la prevenirea imbatranirii, cresterea capacitatii intelectuale si de munca, elimina depresia, anxietatea, amelioreaza circulatia sanguina. Experienta a demonstrat ca asocierea unei cure de balneo-terapie cu o cura de Gerovital poate fi realizata in timpul unei vacante de 2-3 saptamani, tratamentul fiind tolerat de organism, cu bune rezultate.
Tratamentele cosmetice pe baza de produse Gerovital sunt adaptate fiecarui client si asigura curatarea, hidratarea si revitalizarea tenului.

Tratamentul pentru fata poate fi asociat cu tratament cosmetic pentru corp intr-un complex de proceduri care cuprinde: masaj, aromoterapie, limfodrenaj, vibromasaj, sauna, ultraviolete, reflexoterapie. Pe langa efectul benefic asupra pielii, tratamentul cosmetic contribuie la modelarea siluetei, mentinerea in forma, eliberarea de stres.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.