Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terra


Descriere

Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, telefon. Număr total camere: 309 Duble: 302 Apartamente: 7 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, 5 nivele, 2 lifturi, bar de zi- 60 locuri. Observaţii: nu se accepta animale de companie. Servicii: Contra cost: inchiriere jocuri distractive; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, servicii telefonice; Incluse in tarif: trezirea turistilor la ora solicitata, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii prinvind orarul mijloacelor de transport, pastrarea obiectelor de valoare.
Locatie:
Hotelul este situat la cca 200 m fata de statia CFR Neptun, cca 350 m de plaja si la cca 350 m fata de centrul statiunii. Plaja in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantele Caraiman, Romanta, Craiova din Neptun-Olimp (restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire), categoria 2 stele in sistem bonuri valorice sau meniu fix. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 15.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 25.00 Lei / zi / persoana; Cina = 25.00 Lei / zi / persoana; Bonurile valorice se pot folosi si la barul din incinta hotelului. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat sau cu pat suplimentar asigurat se achita 50% din valoarea unui loc de cazare; - pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; - a treia persoana peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.