Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 19 hoteluri

Ocna Sibiului

Hotelul Salinas este situat in centrul statiunii Ocna SibiuluiFacilitati HotelLocatia ofera spatii de cazare in 19 camere Double 2 camere Single si 2 ApartamenteHotelul dispune de restaurant 2 sali de conferinte cabinet pentru masaj de intretinere ba . . .

Ocna Sibiului

Hotelul Helios este situat in centrul statiunii Ocna Sibiului langa Hotelul SalinasFacilitati HotelLocatia ofera spatii de cazare in 39 de camere Double 8 camere Double cu pat matrimonial 5 ApartamenteHotelul dispune de restaurant cu 3 saloane 2 sali . . .

Ocna Sibiului
Ocna Sibiului

Hotelul Ana se afla la doar 3 km de centrul orasului Sibiu Facilitati Hotel Locatia ofera 27 camere Single 52 camere Double si 5 Apartamente Hotel Ana dispune de parcare pazita Cele 3 sali de conferinta au o capacitate de 10 locuri pana la . . .

Ocna Sibiului

Pensiunea Casa Baciu este localizata aproape de centrul orasului pe Strada 9 Mai la 5 minute de Piata Mare si Piata Mica a orasului Sibiu Facilitati Pensiune Locatia ofera 16 camere Double si camere Triple Pensiunea Casa Baciu dispu . . .

Ocna Sibiului

Amplasare in apropierea renumitei paduri Dumbrava si a Parcului sub Arini la 3 km de centrul Sibiului Casa Elixias reuneste intr-o ambianta reconfortanta si selecta toate ingredientele necesare relaxarii dumneavoastra O atentie deosebita este aco . . .

Ocna Sibiului

Amplasare In centrul orasului Sibiu Facilitati cazare fax cutie de valori internet wireless internet prin cablu parcare gradinacurte spalatorie room service terasa plata cu cardul seif la receptie loc amenajat de joaca bar restaurant sala de c . . .

Ocna Sibiului

Hotelul Helios este situat in centrul statiunii Ocna SibiuluiAmplasare situat la intrarea in statiunea Ocna Sibiului complexul beneficiaza de un cadru natural oferit de proximitatea unui parc de foioase Facilitati complex hotelier HOTEL HELIOS . . .

Ocna Sibiului

Amplasare situat la intrarea in statiunea Ocna Sibiului complexul beneficiaza de un cadru natural oferit de proximitatea unui parc de foioase Facilitati complex hotelier HOTEL HELIOS 39 camere duble 8 camere matrimoniale 3 apartamente standard . . .

Ocna Sibiului

Hotel Golden Tulip Ana Tower este situat in centrul Sibiului foarte aproape de zona istorica in mjlocul centrului economic la numai cateva minute de filialele judetene ale bancilor principale din Romania Hotelul dispune de 81 de spatii de cazare dota . . .

Ocna Sibiului

Hotelul Imparatul Romanilor este situat in centrul istoric al orasului Sibiu hotelul a fost fondat in 1773 Facilitati Hotel Locatia ofera 102 spatii de cazare in 93 de camere In cei peste 200 de ani de existenta hotelul a fost gazda unui num . . .

Ocna Sibiului

La doar 800 m de centrul istoric al Sibiului . . .