Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE:

Resortul Castelnor este amplasat In statiunea Paltinis, la doar 30 de km de Sibiu, intr-un decor natural irezistibil.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE:
Hotel Castelnor pune la dispozitia oaspetilor 28 de camere, o sala de conferinte, zone de meeting, SPA (piscina, sauna, jacuzzi), sala de fitness, restaurant, bar si crama.

DESCRIERE CAMERE:

Camera dubla Standard este destinat cuplurilor si pune accent pe un design modern cu elemente din lemn si cu o paleta de culori cu texturi pamantesti, atmosfera care imbie la intimitate! Intrarea se face intr-un mic hol, in stanga sau dreapta fiind pozitionata baia privata, iar in fata se intra in dormitorul propriu-zis, ocupat de un pat matrimonial imens sau 2 paturi twin. Aceasta camera beneficiaza de incalzire si TV cu ecran plat cu canale prin cablu.
Suprafata camerei este de 18 m cu urmatoarele facilitati: balcon sau terasa, incalzire, mocheta personalizata cu logo-ul Castelnor, baie cu cabina de dus, telefon cu conexiune nationala si internationala, TV, Wifi, cosmetice de baie, seif, birou, minibar.
Camera dubla superior imbina perfect utilul si rafinamentul fiind ideala pentru o escapada romantica sau un weekend cu copiii la munte.
Dispune de un pat Queen-size sau King-size iar unele dispun de o canapea extensibila. Suprafata camerei este de 23 m cu urmatoarele facilitati: balcon sau terasa, incalzire, mocheta personalizata cu logo-ul Castelnor, baie cu cabina de dus, telefon cu conexiune nationala si internationala, TV, Wifi, cosmetice de baie, seif, birou, minibar, Aparat de cafea Nespresso cu capsule de cafea gratuite si fierbator pentru ceai.
Camera dubla DeLuxe sunt extrem de confortabile, iar decorul modern al acestora emana caldura, liniste si rafinament. Camerele Deluxe pot fi destinate cuplurilor sau familiilor cu copii. Suprafata camerei este de aproximativ 25 m iar ca facilitati dispune de balcon sau terasa, incalzire, mocheta personalizata cu logo-ul Castelnor, baie cu cabina de dus, telefon cu conexiune nationala si internationala, TV, Wifi, cosmetice de baie, seif, birou, minibar, Aparat de cafea Nespresso cu capsule de cafea gratuite si fierbator pentru ceai.
Suita este conceputa incat sa asigure tot confortul necesar unei familii. Compartimentarea este de tip open space cu mansarda si baie, dormitor cu un pat Queen-size (160 cm/ 200cm) si o canapea extensibila in living. Amenajarea interioara este moderna si spatioasa, cu elemente din lemn care integreaza armonios echipamente si facilitati de ultima generatie, creand un ambient placut, in care va veti simti ca acasa! Suprafata camerei este de aproximativ 40 m ( 45 m), iar ca facilitati dispune de o zona de relaxare, balcon sau terasa, incalzire, mocheta personalizata cu logo-ul Castelnor, baie cu cabina de dus, telefon cu conexiune nationala si internationala, TV, Wifi, cosmetice de baie, seif, birou, minibar, Aparat de cafea Nespresso cu capsule de cafea gratuite si fierbator pentru ceai.


LOCALIZARE: Pe drumul ce leaga Arena Paltos de statiunea Paltinis.

ATRACTII TURISTICE: Poiana Gaujoara, partia de schi Daneasa, Complex schi Arena Platos, orasul Sibiu, Arka Park.

SERVICII DE MASA:
Mic dejun bufet suedez, cina (variante de meniu - aperitiv / fel de baza si desert - fiecare cate 3 feluri la alegere), pranz a la carte.

FACILITATI EVENIMENTE: Indiferent de conceptul evenimentului ales, sala deconferinta este echipata cu toata infrastructura necesara si este gandita sa leofere participantilor confortul si intimitatea de care au nevoie. Facilitatile principale: sala de meeting - 25-50 locuri, proiector, sistem de sunet, flip chart, ecrane LCD de mari dimensiuni, catering si articole de birou.












Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie