Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hohe Rinne Paltinis


Descriere


Localizare:



Beneficiind de o locație liniștită în centrul istoric al oraşului Păltiniș, a doua stațiune montană ca mărime din România, hotelul în stil alpin Hohe Rinne Păltiniş Hotel & Spa oferă acces gratuit la un centru spa cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saune, peșteră de sare și sală de fitness. Wi-Fi gratuit este, de asemenea, disponibil.




Dotari si facilitate:



Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa dispune de 88 de camere, din care 45 Camere Duble Superioare cu Balcon, 30 Camere Duble Standard fara Balcon, 8 Apartamente Superioare cu Balcon si 5 Apartamente Standard fara Balcon. Dintre acestea, exista o camera special amenajata pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces pe baza de cartele magnetice, WiFi gratuit, TV cu ecran plat, televiziune prin cablu, minibar, seif, grup sanitar cu dus.



Restaurantul Conradt


Acesta este locul ideal pentru a sarbatori momentele speciale din viata ta. Bucurati-va de micul dejun, pranz sau cina intr-o atmosfera relaxata, in interiorul restaurantului sau in aer liber pe terasa deschisa din primavara pana in toamna.




Gutt Cafe

Aceste este locul perfect pentru a va bucura alaturi de cei dragi de o cafea buna sau un ceai, dar si de un pahar de vin bun sau o bere rece, intr-un cadru intim sau pe terasa in aer liber.


In lounge-ul cafenelei iti poti imbunatati abilitatile la biliard sau sa te bucuri de jocuri de societate cu prietenii tai.


Conradt Smoking Lounge

Oaspetii fumatori ai hotelului se pot bucura de Conradt Smoking Lounge amplasat intr-un separeu chiar in incinta Restaurantului Conradt ce dispune de un spatiu placut si primitor cu design rustic si o atmosfera relaxanta si unde se poate servi micul dejun, pranzul sau cina.


The barbecue

In zilele frumoase de vara sau de iarna, grupurile mari de peste 25 de persoane pot alege sa serveasca pranzul sau cina in aer liber la The Barbecue, intr-o locatie de exceptie, bucurandu-se de o priveliste incredibila chiar pana in orasul Sibiu ale carui lumini parca intra noaptea in competitie de frumusete cu cerul instelat.


Kids Club

Rainbow Kids Club este un loc de distractie unde copiii de toate varstele vor gasi o multime de jucarii si activitati interesante pentru a-si petrece timpul intr-un mod creativ si distractiv.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.