Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Stenata Aparthotel se află în Pamporovo și oferă apartamente cu vedere la munte dotate cu bucătărie. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Stenata Aparthotel sunt dotate cu parchet, Tv și seif. Unele camere au balcon cu vedere la munte. În camere există baie cu cadă sau duș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibil și un cuptor cu microunde pentru prepararea sau încălzirea mâncărurilor. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Stenata Aparthotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Stenata Aparthotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de ciclism și organizării de ore de călărie.

Copiii au la dispoziție canale TV, jocuri și puzzle-uri.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Plovdiv, situat la o distanță de 90 km.

Cele mai apropiate atracții de Stenata Aparthotel sunt: Stoykite - Snezhanka - 10,0 km, Smolyan Lakes - Snezhanka - 12,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Smolyan Lakes - Snezhanka - 12 km
Stoykite - Snezhanka - 10 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Plovdiv - 90 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Ciclism
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Canale prin cablu
Canale TV pentru copii
Depozit schiuri
Cuptor cu microunde
Apartamente
Vedere la munte
Meniu à la carte
Ustensile de bucătărie
Chicinetă
Călărie - cu plata
Plită de gătit
Curățenie în cameră - zilnic
Închirieri auto
Baie cu cadă sau duș
Telegondolă - la 100 m
Camere pentru nefumători
Pardoseală de lemn sau parchet
Jocuri și puzzle-uri
Școală de schi

Locatie