Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DANDOLOS STUDIOS


Descriere

Dandolos Studios este o proprietate situată în Parga, care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu cadă sau duș. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Camerele confortabile de la Dandolos Studios sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Toate camerele spațioase de la Dandolos Studios au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor cu microunde. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 51 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Dandolos Studios sunt: Castelul din Praga - 100 m, Castelul din Athousa-Agia - 3,2 km, Zona umedă Kalodiki - 8,8 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Frigider
Vedere la mare
Balcon
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Canale prin cablu
Cuptor cu microunde
Apartamente
Cuptor
Vedere la munte
Perne cu puf
Grădină
Terasă
Cameră pentru bagaje
Baie cu cadă sau duș
Parcare pe stradă
Pardoseală de gresie/ marmură
Vedere la grădină
Fierbător
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă
Vedere la oraș
Aer condiționat - cu plata