Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AnaHotels - Sport


Descriere

Hotelul este situat la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi. Facilitati hotel: receptie non-stop, 3 restaurante, terasa, piscina, sala de bagaje, camere pentru nefumatori, room service, seif, lift, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa,fumatul interzis în toate spatiile publice si private, incalzire, pranz la pachet, 6 sali de conferinta, schimb valutar, bancomat, serviciu de transfer, serviciu de calcatorie, spalatorie, centru de sanatate si relaxare (sauna, jacuzzi, masaj, fitness), coafor, parcare proprie, drumetii, schi, teren de tenis, vanzare permise de schi, inchiriere echipament de schi (la unitatea de cazare), şcoala de schi, depozit schiuri, piscină interioară (deschisă tot anul). Facilitati camere: baie cu cada sau dus, TV color cu cablu, minibar, seif, birou si scaun,acces internet, perne extra, uscator par, oglinda cu lupa, halat, papuci, dotari de baie de marca, perdele opace, espressor ceai si cafea, partial balcoane cu vedere spre munte. Hotelul dispune de 197 de camere standard si de lux.
Hotelul este situat la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi. Facilitati hotel: receptie non-stop, 3 restaurante, terasa, sala de bagaje, camere pentru nefumatori, room service, seif, lift, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa,fumatul interzis în toate spatiile publice si private, incalzire, pranz la pachet, 6 sali de conferinta, schimb valutar, bancomat, serviciu de transfer, serviciu de calcatorie, spalatorie, centru de sanatate si relaxare (sauna, jacuzzi, masaj, fitness), coafor, parcare proprie, drumetii, schi, teren de tenis, vanzare permise de schi, inchiriere echipament de schi (la unitatea de cazare), şcoala de schi, depozit schiuri, piscină interioară (deschisă tot anul). Facilitati camere: baie cu cada sau dus, TV color cu cablu, minibar, seif, birou si scaun,acces internet, perne extra, uscator par, oglinda cu lupa, halat, papuci, dotari de baie de marca, perdele opace, espressor ceai si cafea, partial balcoane cu vedere spre munte. Hotelul dispune de 197 de camere standard si de lux.
Descriere camere:
baie cu cada sau dus, TV color cu cablu, minibar, seif, birou si scaun,acces internet, perne extra, uscator par, oglinda cu lupa, halat, papuci, dotari de baie de marca, perdele opace, espressor ceai si cafea, partial balcoane cu vedere spre munte. Hotelul dispune de 197 de camere standard si de lux.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, 3 restaurante, terasa, sala de bagaje, camere pentru nefumatori, room service, seif, lift, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa,fumatul interzis în toate spatiile publice si private, incalzire, pranz la pachet, 6 sali de conferinta, schimb valutar, bancomat, serviciu de transfer, serviciu de calcatorie, spalatorie, centru de sanatate si relaxare (sauna, jacuzzi, masaj, fitness), coafor, parcare proprie, drumetii, schi, teren de tenis, vanzare permise de schi, inchiriere echipament de schi (la unitatea de cazare), şcoala de schi, depozit schiuri, piscină interioară (deschisă tot anul).
Locatie:
Hotelul este situat la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.