Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Situat in Rimini, intr-o zona verde, in cea mai centrala strada, Viale Vespucci, unde se afla multe magazine si baruri. Este la cca 50 m de plaja, in zona de plaja cu numerele 13-18, la 2km de centrul orasului. Circula linia de autobus nr 11/10.

Dotari camere:
Hotelul dispune de 40 de suite, avand marimea de 35m patrati, impartite in cate 2 camere si un lounge unde oaspetii isi pot sa bea ceaiul sau cafeaua, avand la dispozitie microunde. Toate camerele au Wi-fi gratuit, TV LCD cu diagonala de 22', cu programe internationale, safe, minibar, AC, telefon cu linie directa, baie mare cu dus si uscator de par. DELUXE SUITE cu terasa: include halat de baie si papucei de casa, room service, livrarea ziarului, Wi-fi gratuit, loc de parcare. EXECUTIVE SUITE cu terasa: include papucei de casa, Wi-fi gratuit, loc de parcare. STANDARD SUITE cu terasa: include Wi-fi gratuit. SUITE WAY: este cea mai convenabila varianta, fiind spatioasa si aproape de toate facilitatile hotelului, fiind situata la parter. Include Wi-fi gratuit.

Facilitati hotel:
Piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, restaurant unde se serveste masa tip bufet, parcare, receptie 24h, inchiriere de biciclete.

http://www.astoriasuitehotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie