Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CA' BIANCA


Descriere

Localizare: Pe plaja, la 1,9 km fata de centrul orasului, la 3,9 km fata de aeroportul din Rimini. Statia de autobus 2 – autobusul nr.11
Facilitati hotel: parcare, terasa cu spatii verzi, piscina, cada cu hidro-masaj, aer conditionat, centru Spa dotat cu: sala de fitness, solar, piscina pentru 5-6 persoane cu hydroterapie si chromo terapie, salon de frumusete si tratament.
Facilitati camera: camerele sunt complet renovate, dotate cu TV-sat, aer conditionat, mini-frigider, telefon, seif, geamuri care izoleaza fonic camera, balcon ci masuta si scaune, internet LAN, baie cu dus, uscator de par. Camera de lux: balcon cu vedere la mare, halat de baie, si serviciu de cafea. Camera Junior suite: balcon cu vedere la mare, halat de baie, serviciu de cafea gratuit in camera, cateva freshu-ri si vin la sosire, camera parfumata, serviciu de curatenie dupa-amiaza, prosop de plaja.
Pagina internet:www.hotelcabianca.it


*Intrarile se fac in zilele de sambata sau duminica

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.