Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Green Fort Noks Apartments


Descriere

Amplasat în Sunny Beach, Green Fort Noks Apartments se afl─â la 200 m de plaja Sunny Beach ╚Öi ofer─â apartamente cu aer condi╚Ťionat, gr─âdin─â ╚Öi teras─â în aer liber. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice. Parcarea este disponibil─â la proprietate gratuit.

În camere exist─â baie cu du╚Ö. Unele camere au balcon, cu vedere la piscin─â, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie. Camerele de la Green Fort Noks Apartments au în dotare aer condi╚Ťionat ╚Öi Tv. Oaspe╚Ťii au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Fiecare unitate de cazare include o chicinet─â utilat─â cu frigider, plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefum─âtori.

La Green Fort Noks Apartments oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie un restaurant care serve╚Öte mâncare à la carte. Buc─ât─âria local─â de la Green Fort Noks Apartments propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar. Oaspe┼úii î┼či pot preg─âti micul dejun ┼či alte mese ┼či le pot savura chiar pe balcon.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa la masaj sau la saun─â. În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare.

Activit─â╚Ťile sportive sunt o alt─â op╚Ťiune de petrecere a timpului liber – tenis de câmp poate fi practicat la proprietate de cei pasiona╚Ťi.

Proprietatea este o alegere potrivit─â pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joac─â special amenajat.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Green Fort Noks Apartments are în apropiere o plaj─â cu nisip. Pe plaj─â exist─â ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de plaj─â contra cost.

Green Fort Noks Apartments se află la 5,8 km de Orașul vechi Nesebăr și la 24 km de Aeroportul Burgas.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Green Fort Noks Apartments sunt: Restaurant Hanska Shatra - 800 m, Parcul acvatic Action - 2,5 km, Den Glade Viking Dance Club - 2,5 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: locală, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Frigider
Balcon
Masaj - cu plata
Canale prin cablu
Wi-Fi camere - cu plata
Parcare la proprietate
Cuptor cu microunde
Apartamente
Saun─â
╚śezlonguri
Gr─âdin─â
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
C─âlc─âtorie - cu plata
Sp─âl─âtorie - cu plata
Camere pentru nefum─âtori
Baie cu duș
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Meniu à la carte
Plaj─â public─â
Plaj─â cu nisip
Piscin─â pentru copii
Plaj─â
Loc de joacă în aer liber
Vedere la piscin─â
Umbrele de plaj─â - cu plata
╚śezlonguri sau paturi de plaj─â - cu plata
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Chicinet─â
Plaj─â - la 200 m
Spa/ Wellness

Locatie