Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Happy Aparthotel & SPA


Descriere

Amplasat în Sunny Beach, Happy Aparthotel & Spa se afl─â la 900 m de plaja Sunny Beach ╚Öi ofer─â apartamente cu aer condi╚Ťionat, gr─âdin─â ╚Öi teras─â în aer liber. Facilit─â╚Ťile de la Happy Aparthotel & Spa includ ╚Öi sal─â de fitness. Proprietatea are recep╚Ťie cu program non - stop, unde clien╚Ťii sunt întâmpina╚Ťi cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se ofer─â acces contra cost la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice. Parcarea este disponibil─â la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 97 camere. În camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö ce are în dotare articole de toalet─â gratuite. Unele camere au balcon, cu vedere la piscin─â, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie. Camerele luminoase de la Happy Aparthotel & Spa sunt dotate cu aer condi╚Ťionat, Tv ╚Öi seif. Oaspe╚Ťii au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Cur─â╚Ťenia in camer─â se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinet─â utilat─â cu frigider, plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. De asemenea, este disponibil─â o zon─â de luat masa. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefum─âtori.

La proprietate exist─â un bar care ofer─â cafea ╚Öi diverse b─âuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii î┼či pot preg─âti micul dejun ┼či alte mese ┼či le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare.

Activit─â╚Ťile sportive sunt o alt─â op╚Ťiune de petrecere a timpului liber. O sal─â de fitness cu echipamente necesare pentru o gam─â variat─â de exerci╚Ťii fizice este la dispozi╚Ťia celor interesa╚Ťi.

Copiii se pot distra la piscina special amenajat─â pentru ei.

Printre alte servicii proprietatea ofer─â ╚Öi serviciul de sp─âl─âtorie. Oaspe╚Ťii se pot relaxa în gr─âdina frumos amenajat─â de la proprietate.

Happy Aparthotel & Spa are în apropiere o plaj─â cu nisip. Pe plaj─â exist─â ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de plaj─â contra cost.

Happy Aparthotel & Spa se află la 5,5 km de Orașul vechi Nesebăr și la 22 km de Aeroportul Burgas. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Happy Aparthotel & Spa sunt: Parcul acvatic Action - 800 m, Kuban - 1,4 km, Aqua Paradise - 6,1 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Seif
Umbrele de soare
Sal─â de fitness
Camere pentru familie
TV
Frigider
Balcon
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Canale prin cablu
Wi-Fi camere - cu plata
Wi-Fi zone publice - cu plata
Parcare la proprietate
Apartamente
╚śezlonguri
Gr─âdin─â
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Sp─âl─âtorie - cu plata
Recep╚Ťie non-stop
Camere pentru nefum─âtori
Baie cu duș
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Plaj─â public─â
Plaj─â cu nisip
Piscin─â pentru copii
Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â - zilnic
Articole de toalet─â gratuite
Curăţătorie chimică - cu plata
Plaj─â - la 900 m
Vedere la piscin─â
Umbrele de plaj─â - cu plata
╚śezlonguri sau paturi de plaj─â - cu plata
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Zon─â de luat masa
Chicinet─â

Locatie