Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Bastion este situat pe Domeniul Regal Peles, pe drumul ce urca spre Castel. Facilitati hotel: restaurant, bar, sala de conferinte, sala de evenimente, servicii de transferuri la/de la aeroport, gara, rent-a-car, excursii, antrenor de ski, parcare proprie supravegheata video, seif la receptie, trezire la cerere, primirea si transmiterea mesajelor. Hotelul Bastion dispune de 12 camere matrimoniale (6 camere duble Small, 2 camere duble Medium, 1 camera dubla Large si 3 camere triple Superior) si 1 Apartament (cu 2 dormitoare). Facilitati camere: minibar, acces gratuit la internet wi-fi, tv cu ecran plat, televiziune prin cablu, alarma pentru incendiu cu senzori la fum, economizoare pentru televizor, electricitate si caldura. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
minibar, acces gratuit la internet wi-fi, tv cu ecran plat, televiziune prin cablu, alarma pentru incendiu cu senzori la fum, economizoare pentru televizor, electricitate si caldura.
Descriere facilitati:
restaurant, bar, sala de conferinte, sala de evenimente, servicii de transferuri la/de la aeroport, gara, rent-a-car, excursii, antrenor de ski, parcare proprie supravegheata video, seif la receptie, trezire la cerere, primirea si transmiterea mesajelor. Hotelul Bastion dispune de 12 camere matrimoniale (6 camere duble Small, 2 camere duble Medium, 1 camera dubla Large si 3 camere triple Superior) si 1 Apartament (cu 2 dormitoare).
Locatie:
Hotel Bastion este situat pe Domeniul Regal Peles, pe drumul ce urca spre Castel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.