Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTHOTEL SERENA RESIDENCE


Descriere

Serena Residence este un hotel de apartamente recent construit, inconjurat de vegetatie luxuriant si situat foarte aproape de unul dintre cele mai atractive centre istorice de pe litoralul bulgar al Marii Negre - Sozopol.
Serena Residence ofer 95 de studiouri si apartamente elegante, fiecare avand chicinet. Proprietatea are un serviciu de divertisment pentru copii, un loc de joac pentru copii, o mic sal de fitness, precum si o sal de jocuri cu facilitti de tenis de mas, biliard si darts. In plus, hotelul ofer facilitti precum o piscin in aer liber cu zon pentru copii, astfel incat oaspetii s aib un sejur plcut. Exist si un restaurant elegant cu o teras care serveste mancruri diverse.
Facilitati hotel: piscina exterioara, restaurant, sala de conferinte. Facilitati pentru copii: club pentru copii, camera de joaca pentru copii.
Studiourile: pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila, TV, aer conditionat, balcon.
Apartamentele: pat matrimonial king size sau 2 paturi, canapea extensibila in living, usa intre dormitor si living, kitchineta, TV, aer conditonat, baie cu cabina de dus, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.