Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIVA MARE BEACH HOTEL


Descriere

Arhitectura hotelului se imbina perfect cu mediul parcului din Santa Marina Holiday Village, formand un ansamblu frumos cu vile fermecatoare. In concordanta cu ideea spatiului verde din Santa Marina, cele 80 de camere moderne ale hotelului ofera solutii contemporane si inteligente, combinate cu lux, confort si privelisti minunate catre parc si mare. In apropierea hotelului se afla sala de conferinte Magnolia cu o capacitate de 200 de locuri. Restaurantul hotelului ofera o priveliste splendida spre mare si spre Insula Sf. Ivan. Hotelul este situat la doar 50 m de plaja Marina Beach Bar.
Toate camerele au aer conditionat individual, televizor 50, WiFi, frigider, balcon cu vedere la parc sau la mare, sistem inteligent de iluminat si de economisire a energiei electrice, inchidere a usilor cu amprenta sau card inteligent, incalzire in pardoseala in baie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.