Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kastro Apartments


Descriere

Amplasat în Skala Potamias (Thassos), Kastro Apartments se afl─â la 600 m de plaja Golden ╚Öi ofer─â apartamente cu aer condi╚Ťionat, gr─âdin─â ╚Öi teras─â în aer liber. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice. Parcarea este disponibil─â la proprietate gratuit.

Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscin─â. Camerele confortabile de la Kastro Apartments sunt dotate cu pardoseal─â de gresie/ marmur─â, aer condi╚Ťionat, Tv ╚Öi seif. În camere exist─â baie prev─âzut─â cu foehn. Fiecare camer─â dispune de can─â-fierb─âtor. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare include o chicinet─â utilat─â cu frigider, plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. De asemenea, este disponibil─â o zon─â de luat masa.

La proprietate exist─â un bar care ofer─â cafea ╚Öi diverse b─âuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii î┼či pot preg─âti micul dejun ┼či alte mese ┼či le pot savura chiar pe balcon.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipsesc facilit─â╚Ťile spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Kastro Apartments are în dotare cad─â cu hidromasaj. În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare. Proprietatea are o piscin─â care ofer─â o vedere panoramic─â asupra întregii zone

Facilit─â╚Ťile de la proprietate cuprind ╚Öi o camer─â pentru bagaje ╚Öi un seif. Oaspe╚Ťii se pot relaxa în gr─âdina frumos amenajat─â de la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Interna┼úional Megas Alexandros din Kavala, situat la o distan╚Ť─â de 26 km.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Kastro Apartments sunt: Muzeul Polygnotou Vagi - 1,9 km, A┼čezarea tradi┼úional─â Panagia - 2,8 km, Biserica Aghios Ioannis - 5,3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Seif
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Frigider
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Masaj - cu plata
Spa/ Wellness
Jacuzzi - cu plata
Parcare la proprietate
Apartamente
Vedere la munte
Birou
╚śezlonguri
Gr─âdin─â
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Teras─â
Piscin─â cu vedere panoramic─â
Camer─â pentru bagaje
Cad─â cu hidromasaj - cu plata
Pardoseal─â de gresie/ marmur─â
Vedere la piscin─â
Vedere la gr─âdin─â
Gr─âtar
Fierb─âtor
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Zon─â de luat masa
Chicinet─â
Aer condi╚Ťionat - cu plata

Locatie