Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Angellis


Descriere

Fie ca vei fi oaspetele nostru pentru o noapte, pentru o zi obositoare de conferinta , pe timpul unei cine de afaceri sau doar pentru o cafea, la hotel Angellis **** vei gasi un mediu perfect adaptat nevoilo tale si cerintelor celui mai exigent business.

Si aceasta, deoarece el a fost creat, decorat si amenajat cu gandul la cei pe care ii va primi: oaspetii sai. Hotel Angellis **** stie sa isi primeasca oaspetii cum se cuvine si se prezinta cu o eleganta discreta si servicii ireprosabile.

Si chiar mai mult decat atat: te asteptam intr-o locatie excelent aleasa la 5 minute de centrul orasului Timisoara , in imediata apropiere a unor repere majore ale orasului: Teatrul si Opera Nationala, Catedrela Mitropolitana, Prefectura Judetului, Consiliul Judetean, Cercul Militar, prestigiosul centru comercial Iulius Mall.

Iar la plecare, vei fi inteles pe deplin crezul nostru de business. A crea noi standarde nu este un lucru usor si nici nu il tratam cu superficialitate. Si partea cea mai placuta pentru tine - si mai provocatoare pentru noi - este ca aceste noi standarde sunt pastrate cu rigurozitate. Astfel, la urmatoarele vizite vei gasi aceeasi solicitudine, aceeasi atmosfera intima si placuta, si intotdeauna aceeasi atitudine pozitiva indreptata spre doleantele oaspetiilor nostrii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.