Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Aurelia


Descriere

Hotelul Via Aurelia este amplasat in apropiere de Metro Timisoara. Hotelul dispune de 100 de locuri de cazare. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, schimb valutar, check-in/check-out express, animale de companie acceptate (se pot percepe taxe), teren de tenis, fax/copiator, sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, apartament nuptial, camere de familie, room service, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap. Facilitati camere: baie cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, telefon, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, telefon, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, schimb valutar, check-in/check-out express, animale de companie acceptate (se pot percepe taxe), teren de tenis, fax/copiator, sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, apartament nuptial, camere de familie, room service, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap. Hotelul dispune de 100 de locuri de cazare.
Locatie:
Hotelul Via Aurelia este amplasat in apropiere de Metro Timisoara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.