Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Amplasat intr-o locatie linistita dintr-o zona rezidentiala din Timisoara, dar la numai 5 minute cu masina de centrul orasului, Hotelul Ramina ofera camere moderne si decorate elegant.
Fiecare dintre camerele cu aer conditionat ale hotelului are structura diferita, cu detalii bogate. Unitatile sunt dotate cu birou, cutie de valori si minibar.
Degustati specialitati romanesti, italiene si internationale, cu peste, fructe de mare, paste si salate exotice, insotite de vinuri si alte bauturi la restaurantul proprietatii. Hotelul Ramina este, de asemenea, la dispozitia dumneavoastra daca doriti sa organizati o nunta, o petrecere de aniversare sau alte evenimente.
Hotelul este la numai 2 km de aeroportul international Timisoara si aproape de Piscina Olimpica. La Iulius Mall se poate ajunge in 10 minute cu masina.Taxa hoteliera locala este de 2% din valoarea cazarii la pretul fara TVA si se achita separat.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.