Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TIMISOARA


Descriere


Hotelul Timisoara este situat chiar in centrul orasului Timisoara, cu vedere la Piata Operei si la cativa pasi de principalele puncte de atractie ale orasului. Ofera unitati de cazare spatioase si elegante, cu aer conditionat si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele.
Oaspetii pot savura diverse mancaruri sarbesti, bulgaresti, italiene si turcesti la Restaurantul Belvedere. La barul Art Deco din hol se servesc bauturi delicioase, iar oaspetii se pot relaxa in atmosfera intima. La restaurant se serveste in fiecare dimineata un mic dejun englezesc.
Hotelul Timisoara are si un hol cu un centru de afaceri bine echipat. In zonele publice ale hotelului este expusa o colectie de arta contemporana romaneasca.
Hotelul ofera parcare privata securizata, la un cost suplimentar. Aeroportul International din Timisoara se afla la 11 km, iar serviciul de transfer este disponibil la un cost suplimentar.
Tarifele includ micul dejun, TVA, acces spa si tava debun sosit (cafea, ceai).
Extraserviciile : telefon,minibar sau alte servicii nespecificatein comanda initiala, se vor achita laReceptia Hotelului in momentul plecariiclientului.
Tariful unui baby-cot este de10 euro/noapte (TVA inclus).
Taxa pentru animale este de 10 euro/zi (tariful include TVA ).
Transfer Hotel-Aeroport sau Aeroport-Hotel - 15 euro/persoana/cursa, minibus 7+1 Mercedes Vito - se pot face si diverse alte transferuri si deplasari, care vor fi taxate in functie de lungime,durata si dificultate.
Ora check-in - 13:00, ora check-out - 12:00.
Daca eliberarea camerei se face in intervalul 12:00-17:00 atunci se va percepe o taxa de late check-out in valoare de 30 /camera quality si 40 /camera De luxe. Dupa ora 17:00, se percepe tariful pentru o noua zi hoteliera (tariful integral de cazare)
Rezervarea camerelor este garantata doar pana la ora 18.00 a zilei in care turistul ar trebuie sa se cazeze. Dupa aceasta ora hotelul isi rezerva dreptul de a revinde camera, in cazul in care nu este anuntat de faptul ca clientul soseste tarziu.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.