Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 14 hoteluri

Vama (Suceava), Romania

Profilul hotelului relaxareLocalizare Unicitatea pensiunii Bucovina Lodge este data de amplasamentul sau la marginea padurii de pe dealul Barbusca intr-un cadru deosebit cu o impresionanta si exceptionala priveliste a satului a masivului Rarau cit si . . .

Vama (Suceava)

Casa Calin este situata in centrul geografic al judetului Suceava intre municipiul Campulung Moldovenesc 15km si Gura Humorului 20kmAmplasare Pensiunea este situata in centrul geografic al judetului Suceava intre municipiul Campulung Moldovenesc 15k . . .

Vama (Suceava)

Pensiunea Elvira este situata exact la intersectia magistralei rutiere Suceava in Vama Facilitati Pensiune Locatia ofera 1 Apartament cu grup sanitar propriu 6 camere cu pat dublu matrimonial si grupuri sanitare proprii 2 camere cu doua patur . . .

Vama (Suceava)

Pensiunea Irina este situata la 50 m de lunca raului Moldova

Vama (Suceava), Romania

LocalizarePensiuneaâLa Bucovineancaâ va asteapta la poalele Obcinei Feredeului la confluentaraurilor Moldova si Moldovita fiind loc de popas la rascrucea drumurilor catreManastirile BucovineiDotari si facilitatePensiuneaLa Bucovineanca sta la dispozi . . .

Vama (Suceava)

Situata la poalele Obcinei Feredeului la confluenta raurilor Moldova si MoldovitaPensiunea La Bucovineanca sta la dispozitia dvs intr-un cadru natural pitoresc cu 40 de locuri de cazare in 15 camere in care ne vom stradui sa va facem sa va simtiti ma . . .

Vama (Suceava), Romania