Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Magnolia Lux


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Magnolia LUX , renovat in anul 2002, este situat la 800 metri de plaja statiunii Albena, in zona de parc. Se ofera transfer gratuit de la hotel la plaja si retur.

FACILITATI HOTEL: Magnolia LUX dispune de un restaurant cu aer conditionat, restaurant a la carte, bar cu separeuri, snack bar, piscina in aer liber, piscina pentru copii, teren de tenis, cabinet pentru masaj, parcare.

FACILITATI CAMERE: telefon, televizor cu program prin satelit, baie, aer conditionat, balcon.

All Inclusive : Restaurant principal: mic dejun, pranz si cina. Meniu special pentru copii.Seri tematice: bulgara nationala, bulgara regionala, cu specific marin, italiana. Snack bar - snacksuri, salate, pizza, dulciuri si inghetata;.

Bauturi: bauturi alcoolice bulgaresti si de import, vin bulgaresc si bere bulgareasca la halba , sucuri, bauturi carbogazoase, apa minerala, cafea.

Nota: bauturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktail-urile si produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. Dupa ora 23:00, toate bauturile sunt contra cost.

Sport si divertisment: tenis de masa, biliard, darts, sah, table, volei, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica.

Program de divertisment: Program de sport si de divertisment (pentru copii si adulti) ziua si seara, 6 zile din saptamana.

RESTAURANTE SI BARURI: Restaurant principal (bufet suedez)

-mic dejun 07:30 - 10:00 h

-Pranz 12:30 - 14:00 h

-cina 18:30 - 21:00 h

Bauturi in regim all inclusive se servesc la:

Lobby bar 10:00 - 23:00 h

Pool bar 10:00 - 18:00 h

Barul din restaurant 10:00 - 21:00 h

Snack bar 11:00 - 23:00 h

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.