Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Racova are 148 de locuri in 74 de spatii de cazare, structurate in 34 de camere cu pat matrimonial, 38 de camere cu doua paturi si doua apartamente.

O gama larga de specialitati culinare ale bucatariei romanesti si internationale puteti gasi la restaurant Racova, situat la mezaninul hotelului, iar ambianta deosebita si serviciul ireprosabil constituie o oferta excelenta pentru pranz, cina, cocktail sau receptii.

Delicioasa pizza “ Racova “ precum si cele mai fine bauturi si cocktailuri le puteti savura in barul Racova, situat la parterul hotelului si care a fost recent modernizat.

Un loc ideal pentru intalniri de afaceri, simpozioane, conferinte si seminarii este sala de conferinte a hotelului situata la nivelul sapte. Sala are o capacitate de 50 de locuri si este dotata cu echipamente audio-video performante. Pentru relaxare si mentinerea conditiei fizice Racova Gym Club reprezinta solutia ideala avand in dotare aparate de fitness, sauna, jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie