Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Vila Kaban s-a deschis in anul 2018 la Vatra Dornei, pe malul raului Dorna.

DESCRIERE CAMERE
Camera dubla Standard fara balcon - o camera cocheta, fara balcon, cu un pat king bed, un birou de lucru si un fotoliu confortabil. Suprafata de 30 mp.

Camera dubla Superior - cu un design primitor, are o scara interioara, la primul nivel fiind baia si o canapea extensibila, iar la mansarda dormitorul cu un pat king bed. Suprafata de 35 mp, cu balcon.

Camera dubla XL fara balcon - camera cu suprafata de 40 mp, pentru doua persoane, cu pat dublu extra-large, cu o veranda inchisa.

Camera dubla cu terasa - este o camera cocheta cu privelistea catre Raul Dorna, cu o terasa generoasa, situata la etajul 1 langa living. Suprafata de 30 mp.

Camera dubla Premium - camera cu suprafata de 40 mp, cu balcon, cu un pat dublu mare si o canapea extensibila.

Apartament Deluxe - cu suprafata de 50 mp, cu balcon, cu un pat dublu extra-large in dormitor si canapea extensibila in living.

Suita family - cu suprafata de 60 mp, cu balcon. Situata pe doua niveluri, cu scara interioara, avand doua dormitoare distincte cu paturi duble extra-large, cochet aranjate, ce impart un living comun.

POLITICI
Check-in incepand de la 16.00
Check-out pana la ora 12.00

SERVICII DE MASA
Restaurantul on-site cu o capacitate de 90 de persoane ofera bucatarie traditionala si europeana, plus o selectie de cele mai bune vinuri din podgorii romanesti si straine. Kaban organizeaza si evenimente private si corporate. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 12:00 - 21:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie