Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brandusa


Descriere

Descriere camere:
Număr total camere: 82 Duble: 82 - camere cu doua paturi. Dotari camere: TV, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -176 locuri, pastrare obiecte de valoare, parter si 4 etaje, terasa, bar de zi.
Locatie:
Hotelul este situat la aproximativ 50 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Brandusa, categoria 2 stele, micul dejun in sistem a la carte, pranzul si cina in sistem a la carte-fisa cont.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii (0- 2 ani neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar). - copiii (2- 7 ani neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar). Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii (7- 12 ani neimpliniti) achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul (12- 18 ani neimpliniti) achita 50% din tariful de cazare pentru un adult, cu acordare de pat suplimentar. In cazul pachetelor cazare cu mic dejun/demipensiune/pensiune completa, copiii intre 2-12 ani beneficiaza de reducere 50% din tariful mesei. Peste 12 ani achita valoarea integrala a mesei. Copiii 0-2 ani neimpliniti nu au servicii de masa incluse in baza biletului de odihna si/sau tratament sau a voucherului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.