Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGIOS SOSTIS ZAKYNTHOS


Descriere

Agios Sostis Zakynthos este o proprietate care se află în Zakynthos, la o distanță de 200 m de plaja Agios Sostis și oferă unități de cazare cu aer condiționat și terasă în aer liber. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Agios Sostis Zakynthos au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Toate camerele spațioase de la Agios Sostis Zakynthos au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. În fiecare unitate de cazare există o bucătărie utilată, inclusiv cu ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Pentru cei mai mici Agios Sostis Zakynthos oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 4,6 km.

Cele mai apropiate atracții de Agios Sostis Zakynthos sunt: Caretta's Fun Park Centre - 4,0 km, Lacul Keri - 4,5 km, Archelon - 5,8 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Wi-Fi camere gratuit
Canale prin satelit
Foehn
Parcare la proprietate
Birou
Perne cu puf
Șezlonguri
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Plajă publică
Plajă
Acces imediat la plajă
Parcare pe stradă
Pardoseală de gresie/ marmură
Facilități călcat
Bucătărie
Ustensile de bucătărie
Paturi bebeluși
Canapea extensibilă
Fier de călcat