Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dinos


Descriere

Amplasată în Zakynthos, la 650 m de plaja Tsilivi, Dinos este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu duș. Camerele de la Dinos au în dotare aer condiționat și Tv. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere.

La Dinos oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Dinos este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Dinos oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 6,5 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Plaje în vecinătate
Tsilivi Beach - 650 m
Planos Beach - 1,1 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos - 6,5 km
Aerportul Kefalonia - 48 km
Aeroportul Araxos - 61 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Tururi cu bicicleta
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Parcare la proprietate
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Tv în spațiile comune
Facilități business - fax/ copiator