Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Emerald Classic Villas


Descriere

Complexul Emerald Villas se gaseste la cateva minute de plaja Agios Nikolaos, in zona Volimes, pe coasta Nord Estica a insulei Zakynthos. Complexul este format din 2 categorii de vile luxoase situate intr-o zona linistita a insulei.
1. Emerald Classic Vilas este un complex de 8 vile subdivizate la randul lor in doua categorii:
Classic small Villas: sunt 4 vile construite pentru o capacitate maxima de 4 persoane. Fiecare vila este construita pe doua nivele, 80 mp interior locuibil si 185 mp curte exterioara cu parcare privata si piscina.
Classic large Villa: sunt 4 vile construite traditional din piatra, pentru o capacitate maxima de 6 persoane. Fiecare vila este construita pe doua nivele, 105 mp interior locuibil si 185 mp curte exterioara cu parcare privata si piscina.
2. Emerald Deluxe Villas este un complex nou construit care contine 2 vile de 5*. Fiecare vila are doua nivele, un interior spatios de 180mp si un spatiu exterior de 240mp care contine piscina privata cu hydromasaj, loc de joaca si piscina pentru copii. Capacitatea maxima de cazare 8 persoane.
-LOCALIZARE:
Complexul Emerald Villas este localizat in zona Agios Nicholas, la 30km distanta de orasul Zakynthos si 35km de aeroport
Facilitati:
Complexul dispune de: bucatarie complet utilata, masina de spalat, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, barbecue, TV, DVD, seif, A/C, Wi-Fi, piscina privata, serviciu de curatenie zilnica.
PLAJA:
Plaja nisipoasa a statiunii Agios Nicholas se gaseste la numai 300m.
-TIP MASA:
Fara masa
-ALTE INFORMATII:
Website: http://www.emerald-villas.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie