Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LENNAS VILLAS (Vassilikos)


Descriere

LENNAS VILLAS - VASSILIKOS

Tip masa: Fara masa.
Localizare LENNAS VILLAS:Complexul Lennas Villas este situat in Porto Roma, intr-un sat pitoresc din zona Vassilikos la doar 80m distanta de mare si cca 300 m de cea mai apropiata plaja. Vilele se afla intr-o zona verde cu diametru de 25000 mp, impadurita de maslini si livezi.
Plaja:LENNAS VILLAS se afla in zona plajelor Vassilikos, la o distata de cca 300m de cea mai apropiata plaja, mai stacoasa. Plaja cu nisip Porto Roma se afla la cca 600-700m distanta. La aproximativ acceasi distanta se afla si plaja Gerakas Beach, rezervatie naturala.
Dotari camere LENNAS VILLAS: Toate vilele sunt dotate cu AC si sunt decorate in stil mediteranean. Toate au kitchinete complet utilate, living si wi-fi gratuit. Unele vile mai inalte au balcoane cu vedere spre mare
Facilitati generale LENNAS VILLAS:Complexul dispune de 9 vile, o piscina exterioara ,zona de gratare.Oaspetii se pot relaxa pe verandele private si se pot bucura de linistea gradinilor.
Facilitati copii LENNAS VILLAS:Piscina cu zona pentru copii,loc de joaca pentru copii, miniferma, patuturi pentru copii si scaune de masa pentru copii.

Clasificarea agentiei: 4*
Web: lennas-villas.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.