Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYTHOS PALACE RESORT & SPA

   Georgioupolis, Grecia


Descriere

Foarte bine 8,3 Booking.com Hotelul este amplasat ideal pentru familiile cu copii, pe plaja de nisip premiată cu un Steag Albastru, la doar 4 km de satul de pescari Georgioupolis şi la 17 km de oraşul Rethymno.Web page:
http://www.mythos-palace.gr/

Spa & Welness
Centrul SPA cuprinde piscina interioara, centru fitness, sauna, hamam, tratamente corporale si faciale, tratamente cu ciocolata, servicii de manechiura si pedichiura.

Drinks & Food:
Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului principal “Bacchus”, care ofera preparate atat traditionale grecesti, cat si preparate internationale, darsi in taverna “Argo” care se afla pe plaja si unde turistii se pot delecta cu preparate din bucataria greceasca s imediteraneana. De asemenea, hotelul pune la dispozitia turistilor o cafenea dar si un bar “Dionysos”.

Sport si Divertisment:
Hotelul dispune de numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber: piscina exterioara si piscina interioara, loc de joaca pentru copii, aquagym, pilates, yoga, fotbal pe plaja, volei pe plaja, tenis de masa, darts, cursuri de dans, antrenor personal.

Localizare:
Hotelul este situat la cativa pasi de plaja, la 4 km departare de Georgiu polissi, la 17 km distanta de Rethimnon. Aeroportul international din Heraklion se afla la 80 km departare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.