Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradisus Princesa del Mar Resort


Descriere

LOCALIZARE

Paradisus Princesa del Mar Resort este situat la 3,4km de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 5,5km de Delfinario Varadero. Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 39,3km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 8restaurante si 11 baruri.
Hotelul ofera 3 piscine exterioare si 5 jacuzziuri.
Acest hotel pune la dispozitie diverse activitati sportive si de relaxare cum ar fi: tenis, volei, baschet, fotbal, handbal, volei pe plaja, aerobic, tenis de masa, yoga, sala de fitness complet echipata si un centru spa care ofera masaje corporale de relaxare.
La acest hotel exista sali de conferinte si evenimente cu capacitate maxima de 450 de persoane.

RESTAURANT

Exista unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Grand Terraza - este un restaurant care ofera servire tip bufet.
Royal Service Hill Top Hideaway - este un restaurant care serveste preparate cu specific international.
Bamboo - este un restaurant care serveste preparate cu specific chinezesc si oriental.
Rock House - snack bar
Marseulle - este un restaurant care serveste preparate cu specific international.
Port Royal Brach Grill - este un restaurant care ofera meniu a la carte.
Firenze - este un restaurant care serveste preparate cu specific mediteranean.
Sakura - este un restaurant care serveste preparate cu specific asiatic.
Royal Service Miramar - este un restaurant care serveste preparate gourmet cu specific international.
Baruri: Pachet Club, Yumuri, Chiringuita, La Corona, La Vigia, El Louvre, Royal Service Bahia de Guanimar, Royal Service Manserrak, Royal Service Canimar.

CAMERE

Paradisus Princesa del Mar Resort ofera camere spatioase, cu design simplist. Toate camerele pun la dispozitie: aer conditionat, telefon, WiFi, televizor, radio, telefon, seif, minibar, aparat pentru prepararea cafelei, serviciu de calcat, halate si papuci, umbrela.

Paradisus Junior Suite Room - aceasta camera are suprafata de 43m2.
Paradisus Junior Room Sea View - aceasta camera are suprafata de 43m2.
Suite Room - aceasta camera are suprafata de 69m2. Aceasta suita pune la dispozitie si o cada cu hidromasaj.
Royal Service Junior Suite Room - aceasta camera are suprafata de 49m2. Aceasta suita pune la dispozitie si o cada cu hidromasaj.
Royal Service Junior Suite Room Sea View - aceasta camera are suprafata de 49m2. Aceasta suita pune la dispozitie si o cada cu hidromasaj.
Royal Service Junior Suite Garden Swim-Up Pool Room - aceasta camera are suprafata de 63m2. Aceasta suita pune la dispozitie si o cada cu hidromasaj si piscina privata.
Royal Service Luxury Junior Suite Room - aceasta camera are suprafata de 49m2. Aceasta suita pune la dispozitie si o cada cu hidromasaj.
Royal Service Master Garden Junior Suite Swim-Up Pool Room - aceasta camera are suprafata de 67m2. Aceasta suita pune la dispozitie si o cada cu hidromasaj si piscina privata.
Royal Service Suite Room - aceasta camera are suprafata de 69m2. Aceasta suita pune la dispozitie si o cada cu hidromasaj.
Royal Service Master Suite Room - aceasta camera are suprafata de 128m2. Aceasta suita pune la dispozitie si o cada cu hidromasaj.
Presidential Suite Royal Service - aceasta camera are suprafata de 171m2. Aceasta suita pune la dispozitie si o cada cu hidromasaj si piscina privata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie