Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Roc Barlovento - Adults Only


Descriere

LOCALIZARE

Roc Barlovento - Adults Only este situat la 14,5km de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 14,4km de Delfinario Varadero. Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 21,8km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 4 restaurante si 3 baruri cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Hotelul ofera 3 piscine exterioare si un jacuzzi exterior.
Acest hotel pune la dispozitie o sala de fitness complet echipata, un teren de tenis si un centru spa care ofera masaje corporale de relaxare

CAMERE

Roc Barlovento - Adults Only este un hotel inconjurat de gradini tropicale care fac trecerea directa catre plaja imbinand stilul modern cu stilul tipic caraibian, Acest hotel ofera 293 de camera cu un design elegant, relaxant si functional. Toate camerele pun la dispozitie: doua paturi queen size bed, aer conditionat, WiFi, seif, televizor, uscator de par, telefon, minibar.

Double Room Single Use
Double Room
Roc Plus Room

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie