Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DISNEY'S HOTEL NEW YORK - The Art of Marvel

   Avenue Rene Goscinny, 77777 Chessy, Marnelavallee, Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Descriere

INTALNESTE SUPER EROILOR MARVEL LA DISNEYLAND PARIS!

Taxa locala in valoare de 2.88 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!
Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuri.

Tema hotelului: Hotelul aduce un omagiu supereroilor Marvel in stilul unei galerii New York-eze. Hotelul este in renovare si se va redeschide in Iunie 2020.
Locatie: Hotelul este situat la 10 minute de mers pe jos de parcurile Disney si de gara RER Marne-la-Vallee.

Servicii oferite de hotel: piscina interioara incalzita, piscina in aer liber, sauna, baie cu aburi, fitness, studio de creatie Marvel, wi-fi, parcare, camera bagaje, cutie valori, birou de informatii, room service, boutique de suveniruri, baby cot, meniu de copil etc.

Tipuri de camere hotel:

Superior Room: Camerele sunt decorate in stilul Manhattan. Aceste pot caza maxim 3 adulti intr-un pat dublu si o canapea extensibila sau maxim 4 adulti in 2 paturi duble.
Superior Room garden view: Camerele sunt decorate in stilul Manhattan si au vedere la gradina. Aceste pot caza maxim 3 adulti intr-un pat dublu si o canapea extensibila sau maxim 4 adulti in 2 paturi duble.
Superior Room garden Terrace: Camerele sunt decorate in stilul Manhattan si au o terasa unde te poti relaxa. Aceste pot caza maxim 3 adulti intr-un pat dublu si o canapea extensibila sau maxim 4 adulti in 2 paturi duble.
Superior Family Room: Camerele sunt decorate in stilul Manhattan Aceste pot caza maxim 6 adulti in 2 paturi duble si o canapea extensibila.
Empire State Club Room: Descopera designul New York-ez, alaturi de decorurile din Iron Man. Camerele pot caza pana la 4 adulti intr-un pat dublu si o canapea extensibila sau in 2 paturi duble .
Empire State Club Room Lake View: Descopera designul New York-ez, alaturi de decorurile din Iron Man. Camerele au vedere la lacul Disney si pot caza pana la 4 adulti intr-un pat dublu si o canapea extensibila sau in 2 paturi duble .
Super Heroes Suites: Aceste suite sunt decorate in stilul art deco si ofera putin si din farmecul supereroilor Marvel. Suitele pot caza pana la 4 adulti intr-un pat dublu si o canapea extensibila.
Spider Man Suite: Fiecare din aceste suite oferta o arhitectura unica si un designe inspirat din Spider Man. Aceste suite pot caza maxim 5 adulti.
Avengers Suite: Aceste suite iti ofera sansa unica de te afla in mijlocul unui decor dedicat personajului Captain America. Aceste suite pot caza maxim 6 adulti intr-un pat dublu si o doua canapele extensibile.
Restaurante si baruri proprii: restaurant Manhattan, restaurant Downtown, Skyline Bar, Lounge bar, Empire State Lounge.

Verificati detaliile ofertei prezentate prin accesarea butonului “i” aflat deasupra butonului “rezerva acum”.

Hotel New York intra in renovare incepand cu ianuarie 2019. Va rugam nu procesati rezervari pentru check-in incepand cu data precizata anterior.

All images are not conctractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Shuttle Bus
Fitness
Piscină
Tenis
Wi-Fi Gratuit

Locatie