Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DISNEY'S NEWPORT BAY CLUB

   Avenue Robert Schuman, 77777 Chessy, Marnelavallee, Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Descriere

AFUNDA-TE IN LUMEA VISELOR IN ACEASTA OAZA DE LITORAL IN STIL AMERICAN

Taxa locala in valoare de 8.13 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus pana la intrarea in parcuri

Tema hotelului: Hotelul are atmosfera romatinca, reprezentata prin multitudinea de camere cu vedere catre lac. Atmosfera relaxanta este a a unei statiuni balneare si are un decor fermecator identic cu cel din Cape Cod.

Locatie: Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de parcurile Disney. Hotelul este situat pe malul pitorescului lac Disney.

Servicii oferite de hotel: piscina interioara, piscina in aer liber, sauna, baie cu aburi, fitness, boutique de suveniruri, wi-fi, parcare, camera bagaje, cutie valori, birou de informatii, spatiu interior de joaca pentru copii, meniu pentru copii, baby cot.

Tipuri de camere:

  • Superior Room: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse. Au 27 m2, 2 paturi duble in care pot caza maxim 4 adulti.
  • Superior Room - Lake side: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse, cu vedere la lacul Disney. Au 27 m2, 2 paturi duble in care pot caza maxim 4 adulti.
  • Superior Family Room: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse. Acestea sunt dotate cu 2 paturi duble si o canapea extensibila si se pot caza maxim 5 adulti.
  • Superior Family Room Lake Side: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse, cu vedere la lacul Disney. Aceste sunt dotate cu 2 paturi duble si o canapea extensibila in care pot caza maxim 5 adulti.
  • Superior Family Room cu terasa: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse. Acestea sunt dotate cu 2 paturi duble in care pot caza maxim 4 adulti.
  • Compass Club Room: Camerele se afla in zona Compass Club. Acestea pot caza pana 4 adulti in 2 paturi duble.
  • Compass Club Room lake side: Camerele se afla in zona Compass Club. Acestea pot caza pana 4 adulti in 2 paturi duble.
  • Compass Club Family Room: Camerele se afla in zona Compass Club. Acestea pot caza 5 adulti in 2 paturi duble si o canapea extensibila sau 6 adulti intru-un pat dublu si 2 canapele extensibile.
  • Executive suite – Aceste camera sunt un tribut adus Cupei Americii si se afla in zona Compass Club oferind vedere la gradina. Acestea au 63 m2 si pot caza pana la 4 adulti intr-un living mare cu canapea extensibila si un dormitor cu 1 pat dublu.
  • Resort Suite: Amintind de un resort de pe litoralui Noi Anglii, acesta suita oferta in cei 55 m2 un dormitor cu un pat dublu si un living cu o canapea extensibila. Aici se pot caza pana la 4 adulti.
  • Presidential Suite: Acesta eleganta suita este potrivita pentru insusi capitanul de vas. Dupa o zi in parcurile Disneyland te poti relaxa in spatiosul living privind spre magnificul Lac Disney. In cei 83 m2 se pot caza pana la 6 adulti, intr-un dormitor cu pat dublu si un living cu canapea extensibila si un pat dublu separat de o nisa.

Restaurante si baruri proprii: restaurant Cape Cod, restaurant Yacht Club, Bar Captain`s Quarters.

Descarca descrierea completa a hotelului aici.

Verificati detaliile ofertei prezentate prin accesarea butonului “i” aflat deasupra butonului “rezerva acum”.

All images are not conctractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Shuttle Bus
Fitness
Piscină
Wi-Fi Gratuit

Locatie